התקנת קודן לבניין – האם זה מתאים לכל בניין?
הכניסות לבנייני המגורים הם לא תמיד סגורים. במקרים רבים הם עומדים פתוחים לכל אורך היממה כאשר כל מי שמבקש להיכנס לבניין יכול לעשות את זה ללא כל בעיה. האם זה בטוח? ברור שלא. האם זה מומלץ? גם כן – לא.
אז מה שעושים בדרך כלל זה מערכת אינטרקום כאשר הבניין בעצם נעול במהלך היום והלילה ומי שרוצה להיכנס לבניין צריך לפנות אל הבית אליו הוא רוצה להגיע. לשם כך מומלצת התקנת קודן לבניין >>>
אז מערכת כזו יש בה בעייתיות מסוימת במיוחד בגלל הצורך לצלצל אל הבית שם מבקשים להיכנס. הדרך הכי טובה היא להתקין קודן בפתח הבניין. כאשר מתקינים קודן נותנים לכל הדיירים במבנה את המספר וכך רק הם יכולים להיכנס אל תוך המבנה.
האם קודן מתאים לכל בניין?
אז האמת היא שהתקנה של קודן היא פתרון גאוני וחכם מעין כמותו.
השאלה היא האם זה משהו שמתאים לכולם.
למי מתאים קודן בפתח הבניין?
קודן נוח לשימוש עבור כולם – הקודן הוא מכשיר שהוא נוח ומתאים לכולם. כל דיירי הבניין אמורים לקבל את הקוד וכך הם יוכלו להיכנס למקום בקלות וללא עיכובים מיותרים. מצד שני הדיירים ייהנו מראש שקט ומתחושת ביטחון היות והקודן יבטיח להם הגנה.
מצד שני אי אפשר להתעלם מהעובדה כי קודן עם קוד עד כמה שתנסו לשמור אותו בסודיות, עדיין הוא עשוי לצאת החוצה. כאשר יש יותר מידי אנשים שיודעים את הקוד, זה בהחלט עלול לצאת החוצה ולהגיע לעיניים לא רצויות. אז זה בהחלט עשוי להיות לא הכי בטיחותי ולא הכי נכון.
לסיכום, קודן זה אולי פתרון יעיל אך רק אם מצליחים לשמור על הקוד בכספת.
לתשומת לבכם.